Az Elite krill olaj lágyzselatin kapszula kivonat az antarktiszi krillből, amely omega-3 zsírsavakban, foszfolipidekben és asztaxantinban gazdag. Egy adagban 200 mg omega-3 található.
Elite krill olaj - omega-3 zsírsavak forrása
Az Elite krill olaj omega-3 zsírsavak, foszfolipidek és asztaxantin forrása softgel kapszulás formában antarktiszi krillből. Az antarktiszi krill (Euphausia superba) egy apró rákféle. A krill egyedülálló magas omega-3 és asztaxantin tartalma miatt. Egy adagban 200 mg omega-3 található, ebből 120 mg eikozapentaénsav (EPA) és 80 mg dokozahexaénsav (DHA) acid. Az omega-3 zsírsavak politelítetlen zsírsavak, tehát hasznosak az emberi egészségre nézve. Az asztaxantin egy karotinoid, mely a krillben, garnélarákban vagy lazacban található. A krill olaj tápanyagok forrása praktikus softgel kapszulás formában, sötét tárolóban.
Az Elite krill olaj előnyei
- omega-3-ban, foszfolipidekben és asztaxantinban gazdag
- adagonként200 mg omega-3
- praktikus kapszulás forma
Összetevők
Lipidkivonat antarktiszi krillből (Euphausia superba), kapszulahéjak (zselatin, nedvesítőszer: glicerin; tisztított víz).
Javasolt fogyasztás
Fogyassz 1 adagot (2 kapszula) naponta, lehetőleg étkezés közben.
Tápérték táblázat
Tápértékek 1 adag (2 kapsz)
Lipidkivonat krilből 1000 mg
Omega-3 zsírsavak 200 mg
- eikozapentaénsav (EPA) 120 mg
- dokozahexaénsav (DHA) 80 mg
Foszfolipidek 100 mg
Asztaxantin 200 μg
Figyelmeztetés
Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet? A termék fogyasztása kiegyensúlyozott étrend és egészséges életmód mellett ajánlott. Ne fogyassza, ha allergiás az összetevők bármelyikére. A termék nem alkalmas gyermekek, terhes és szoptató nők számára. A tartályt szorosan lezárva, száraz helyen, szobahőmérsékleten tárolja. Óvja a közvetlen napfénytől. Kisgyermekektől elzárva tartandó.
A terméket olyan gyárban állítják elő, amely az alábbi allergéneket tartalmazó összetevőket dolgozza fel: tej (beleértve a laktózt), szójabab, földimogyoró, egyéb diófélék, szezámmag, zab, tojás, hal.